Lydfiler med korte og længere meditationer

Her kan du finde lydfiler på både korte og længere meditationer med forskellige temaer, som du kan lytte til helt gratis – hvor og hvornår du vil.

Der kommer løbende nye lydfiler, og måske er der nogle, som har et tema, som interesserer dig? 

Med hver lydfil følger en lille skriftlig præsentation af indholdet, så du ved lidt om, hvad du går ind til, inden du sætter den på.
Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at bruge lydfilerne, når du har tid og ro og ikke bliver forstyrret. Ellers vil det være lidt spild af tid. 😊 

Bemærk: Hvis der ikke er en play-knap til venstre på hver afspiller, så klik på linket under afspilleren for at afspille lydfilen.

Grounding-meditation

”Grounding” er en lydfil på godt 10 min. Den er for dig, der synes, det hele går lidt stærkt, men som har svært ved at geare ned. Fokus er på fødderne og at få dem stabilt forbundet med underlaget du står på. Du kan stå eller sidde ned i øvelsen.

Link: Grounding-meditation.mp3

 

Yoga Nidra kort meditation

”Yoga Nidra” betyder ”yogisk søvn”, og øvelsen er som udgangspunkt liggende på ryggen, men du kan også sidde. I øvelsen ”scannes” hele kroppen, kropsdel for kropsdel, hvilket meget gerne skulle medvirke til, at du bliver afslappet og måske kan slippe nogle af alle de tanker, som ofte styrer og stresser os.

Link: Yoga Nidra kort meditation.mp3

Interesseret i langsomhed, psykologi, yoga og meditation?

Abonnér på mit nyhedsbrev som udkommer, når jeg har tid og synes, jeg har noget at formidle.

Tilmeld nyhedsbrev