Gratis meditationer

Her kan du finde både korte og længere meditationer med forskellige temaer, som du kan lytte til helt gratis – hvor og hvornår du vil.

Med hver meditation følger en lille skriftlig præsentation af indholdet, så du ved lidt om, hvad du går ind til, inden du sætter den på.
Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at bruge meditationerne, når du har tid og ro og ikke bliver forstyrret. Ellers vil det være lidt spild af tid. 😊 

Bemærk: Hvis der ikke er en play-knap til venstre på hver afspiller, så klik på linket under afspilleren for at afspille lydfilen.

Grounding-meditation

”Grounding” er en lydfil på godt 10 min. Den er for dig, der synes, det hele går lidt stærkt, men som har svært ved at geare ned. Fokus er på fødderne og at få dem stabilt forbundet med underlaget du står på. Du kan stå eller sidde ned i øvelsen.

Link: Grounding-meditation.mp3

 

Yoga Nidra kort meditation

”Yoga Nidra” betyder ”yogisk søvn”, og øvelsen er som udgangspunkt liggende på ryggen, men du kan også sidde. I øvelsen ”scannes” hele kroppen, kropsdel for kropsdel, hvilket meget gerne skulle medvirke til, at du bliver afslappet og måske kan slippe nogle af alle de tanker, som ofte styrer og stresser os.

Link: Yoga Nidra kort meditation.mp3

 

En meditation med fokus på åndedrættet

Denne meditation har fokus på åndedrættet, som er dét, som holder os i live hver eneste dag. Men som vi alligevel tager for givet. Det gør vi, fordi det sker helt automatisk. Vi behøver ikke tænke på at trække vejret. Og det er godt, for ellers ville vi bruge alt for meget energi på det, og hvis det var noget, vi SKULLE huske på, ville vi måske også kunne glemme det. I meditationen husker vi åndedrættet. Sender det en tak for at holde os i live. Og vi går lidt dybere ind i at virkelig mærke dét

Link: 2023-10 Åndedrætsmeditation.mp3

Interesseret i langsomhed, psykologi, yoga og meditation?

Abonnér på mit nyhedsbrev som udkommer, når jeg har tid og synes, jeg har noget at formidle.

Tilmeld nyhedsbrev