Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2007 og autoriseret i 2010. Jeg har bred erfaring både indenfor familieområder og med forskellige psykologiske problematikker.

Sygdom og yoga

I 2016 blev jeg ramt af stress, udbrændthed, angst og sclerose i en stor forvirrende cocktail. Nogenlunde samtidigt startede min rejse i yogaens verden. Jeg fandt nemlig ud af, at yoga var hjælpsomt både ift stressen, angsten og sclerosen.

Det var faktisk så hjælpsomt, at jeg følte det som et kald at blive endnu klogere på yoga, og jeg uddannede mig derfor til yogalærer.

Helt konkret har jeg en grunduddannelse i noget, som hedder Global Yoga (som baserer sig på Hatha-yogaen) samt kortere uddannelser i Yoga for psykologisk behandling og Yoga Nidra. 

Bred erfaring både som psykolog og menneske

Jeg er gift, mor til to børn og bor i Sverige lige udenfor Malmø. Min mand er svensk og grunden til, at jeg i 2000 bosatte mig i Sverige. Jeg har arbejdet i 7 år som PPR-psykolog (børnehave- og skolepsykolog) i Københavns kommune og 4 år som klinisk psykolog i en svensk kommunal organisation med behandling af gravide og familier med små børn. Siden 2018 har jeg været selvstændig privatpraktiserende psykolog.

Som psykolog har jeg erfaring med børn, unge, gravide, forældre, familier, stress, udbrændthed, angst, depression, sorg, traumer og kronisk sygdom.

Som menneske har jeg erfaring med alt det ovennævnte – bortset fra depression.

Autorisationer og faglige medlemskaber

Jeg er autoriseret psykolog i både Danmark og Sverige (i Sverige hedder det legitimeret psykolog) og er medlem af Dansk Psykologforening) og Svenska Psykologförbundet og er således omfattet af tavshedspligten for psykologer.

Interesseret i langsomhed, psykologi, yoga og meditation?

Abonnér på mit nyhedsbrev som udkommer, når jeg har tid og synes, jeg har noget at formidle.

Tilmeld nyhedsbrev