Jeg vil gerne dele en (god) yinyogaerfaring med dig!

Jeg er ikke så glad for at komme med gode råd. For måske er et godt råd for mig overhovedet ikke et godt råd for dig!

Men lad mig kalde det at dele en erfaring så. For når vi taler om det her med den mørke tid og behovet for at geare ned og lytte til kroppen, så er min erfaring, at yinyoga er god til at minde om lige netop det.

Yinyoga er en meditativ yogaform, hvor man holder hver position i 3-5 minutter. Et vigtigt fokus er åndedrættet, og derfor fungerer yinyoga for mig nærmest som meditation.

En af mine yndlingspostioner er barnets posistion, som man kan udføre næsten hvor som helst. Også i en butik, som damen på billedet 😊. Men gør det kun, hvis det falder dig naturligt 😊. Damen på billedet har hænderne strakt bagud, men man kan også strække dem frem og dermed få et meget behageligt stræk i arme og skuldre. Bestem dig fx for at tage 10 dybe og lange åndedrag, eller sæt klokken eller lyt til en god sang – og slap så simpelthen bare af, så godt det går.

(vær dog opmærksom på, at det ikke må gøre ondt. Hvis du har problemer med dine knæ, skal du måske finde en anden position til afslapning)

Barnets position er en såkaldt inadvendt position, som symboliserer, at man vender opmærksomheden indad og passer på sig selv. Hånden på hjertet: er du god til det, og hvor tit gør du det?

Interesseret i langsomhed, psykologi, yoga og meditation?

Abonnér på mit nyhedsbrev som udkommer, når jeg har tid og synes, jeg har noget at formidle.

Tilmeld nyhedsbrev