Videosamtaler

Samtale over nettet, også kaldet onlineterapi eller E-terapi, er en moderne måde at møde sin psykolog på. Der er en lang række fordele ved dette.

Modtag hjælp i trygge og vante rammer

Er du ramt af stress, udbrændthed, angst og/eller depression og ikke har det godt med at forlade dit hjem, er E-terapi en fremragende mulighed.

Der kan være tidspunkter i livet, hvor du er for sårbar til at ville sidde fysisk over for en psykolog. Hvor det er rart simpelthen at have mulighed for at slukke for psykologen, hvis det bliver for meget! 

Spar tid og penge

Du slipper for at bruge tid og penge på transport, og du kan sidde hvor som helst i verden, bare du har en computer eller en tablet. Og nej, det handler ikke om at tidseffektivisere og skynde sig lige at få brændt en psykologsamtale af! Det handler om, at DU af forskellige årsager har valgt E-terapi frem for et fysisk møde med en psykolog.

Forskning tyder på, at E-terapi er hjælpsomt ift. problemer som fx lettere og moderate stress- og angsttilstande.

Det betyder til gengæld også, at der er problematikker, der ikke egner sig til E-terapi. Jeg forbeholder mig derfor retten til at sige nej til dig, hvis jeg vurderer, at din problematik er for alvorlig. I så fald vil jeg også forsøge at vejlede dig i den rigtige retning, så du kan få den hjælp, der passer dig. Det kan være, hvis du har en tung psykiatrisk problematik og/eller er suicidal.

Jeg anvender videoplatformen WHEREBY (link), som er en såkaldt sikker platform, der sikrer, at vores samtale ikke risikerer at kunne ses af andre end dig og mig. Det fungerer nærmest som Skype men lever op til datalovgivningen om sikkerhed ift personfølsomme oplysninger og til generelle sikkerhedsbestemmelser ved færden i cyperspace.

Jeg tilbyder samtaler på dansk og svensk.

Interesseret i langsomhed, psykologi, yoga og meditation?

Abonnér på mit nyhedsbrev som udkommer, når jeg har tid og synes, jeg har noget at formidle.

Tilmeld nyhedsbrev